over ons

Laminaat outlet

Laminaat wordt in verschillende soorten en kleuren aangeboden. Zo is er bijvoorbeeld een laminaatvloer wat lijkt op een tegelvloer. Laminaat vloeren zijn er in diverse prijscategorieën en van verschillende merken. De 3 bekendste merken laminaat zijn waarschijnlijk toch wel Quickstep, Floorline en de Meister. Deze grote merken hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze 3 merken kennen ook een laminaat outlet. Aan het einde van elk seizoen maken de niet verkochte laminaatvloeren plaats voor de nieuwe collectie. De oude laminaatvloeren gaan dan naar de laminaat oulet, waar deze voor een koopje worden aangeboden. Een goed voorbeeld van een laminaat outlet vindt u hier.

Grijs laminaat

Momenteel hebben we verschillende soorten grijs laminaat in onze laminaat outlet. Dit grijze laminaat zorgt voor een warme uitstraling en geeft uw huis dan ook direct een warme tint. De vloer in uw kamer is enorm belangrijk voor de rest van de aankleding in de kamer. De vloer spreekt zegt men wel eens. In de laminaat outlet wordt het laminaat vaak aangeboden tegen een korting tot wel 50%. Doordat het assortiment vaak wordt aangevuld met nieuwe soorten laminaat, worden de oudere soorten laminaat vaak aangeboden in de laminaat outlet. Hierdoor is het assortiment in de laminaat outlet ook zeer ruim en zult u zelfs voor een koopje perfect laminaat kunnen kopen, goedkoop en van goede kwaliteit, wat wilt u nog meer. Ook in de laminaat outlet is er keuze in verschillende lengtes en breedtes. Ook materialen voor de ondervloer of voor het onderhoud van het laminaat kunt u regelmatig terug vinden in onze laminaat outlet.

Laminaat outlet

Bovendien is het voordeel van laminaat outlet dat u nu het dubbele aantal vierkante meters kunt kopen voor het zelfde geld als dat u in de gewone collectie uw laminaat koopt. U bent een dief van uw eigen portomonee als u niet eerst een kijkje neemt in onze laminaat outlet, want hier is veel keus tussen verschillende soorten laminaat van diverse merken. Meer laminaat informatie vindt u hier.

Aanbiedingen

laminiaat3

Laminaat aanbieding €3,99

Topkwaliteit eikenlaminaat nu vanaf €3,99. Beperkte voorraad dus kom snel langs!
Bekijk aanbieding
laminaat2

Laminaat 7mm €4,99

Super stevig laminaat nu voor de laagste prijs in Nederland, slechts €4,99
Bekijk aanbieding